HTML

myreport

utazás, írás, képek, szórakozás

Friss topikok

  • sesztu: sztem tiszta apja. egy barátom meg azt mondta, "olyan kis aranyos narancssárga:)" (2009.04.08. 13:58) Szofi, 24. hét

Linkblog

2009.03.13. 11:42 bohus

Bécs

Az Egyesült Nemzetek Szervezete tíz éve úgy döntött, hogy a világot 2008-ra kábítószermentesíti. 2009. március 11-én, Bécsben, kormányközi konferencián beszélték át ezt a képtelen álmot, hogy sikerült-e valamit megvalósítaniuk a drogok terén.

A megbeszélésre igyekvő ENSZ-képviselőket a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezet, a Kendermag Egyesület aktivistáinak, valamint külföldi aktivisták performansza fogadta, amely felhívta a figyelmet a drogok elleni háború értelmetlenségére, embertelenségére, és hiábavalóságára. 

Odabent Evo Morales bolíviai elnök még ennél is továbbment, és kokalevelet rágcsált felszólalása közben, de mindezekről bővebben a szakblogokon, és emitt olvashatnak. Alább az Index-nek készített videót láthatják, amit Mao-val készítettünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bohus.blog.hu/api/trackback/id/tr50999764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása