HTML

myreport

utazás, írás, képek, szórakozás

Friss topikok

  • sesztu: sztem tiszta apja. egy barátom meg azt mondta, "olyan kis aranyos narancssárga:)" (2009.04.08. 13:58) Szofi, 24. hét

Linkblog

2009.02.16. 11:57 bohus

Miskolc

Címkék: bűnözés tüntetés roma cigány miskolc gyűlölet

 Miskolcon elpattant a húr. A környék egyébként is feszült és szegény lakosságát egyre jobban felháborítják a nap mint nap ellenük elkövetett bűncselekmények. Ilyenkor mindenki bűnbakokat keres, a helyi rendőrkapitány pedig megadta az embereknek, amire, akikre szükségük volt. Azt mondta, ezeket a bűncselekményeket cigányok követték el.

Az erre fogékonyak erre a mondatra vártak, az egyik oldalról menesztették a kapitányt, a másik oldalról pedig szolidaritási akciót szerveztek védelmében. A demonstráció azonban más lett: a mondatok értelmét kifordították, és egyesek saját politikai céljaikra felhasználták.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bohus.blog.hu/api/trackback/id/tr23946450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása